Kayoba
- Flätad
- Tygklädd insida
Fyll skafferiet med trädgårdens och naturens goda! Med rätt redskap kan du smidigt och enkelt ta tillvara på frukt, bär och svamp – och göra varje skörd till en ny smakupplevelse.
1 kg körsbär (omkring 2 l)
3-4 dl vatten
1/2 kg socker per liter saft
Skölj bären och koka upp vatten. Koka bären kraftigt tills de kokat sönder (ca 15 min.). Slå massan i silduk och låt självrinna i ca en halvtimme. Tillsätt sockret och koka saften i 5 min. Häll över den heta saften varma flaskor och tillslut omedelbart.
Dags att fylla både burkar och skafferi till brädden! För att kunna njuta länge av din torkade frukt och svamp, saft eller sylt bör du förvara den svalt, i lufttäta behållare. Rätt förvaring bidrar till längre hållbarhetstid, men också till att smak och näringsvärde bevaras.
53 Produkter
Frukt-/svamptork 250 W 27xØ34 cm
Bright
Bright
Finns i fler varianter
Menuett
Menuett
Menuett
Hard Head
Fruktplockare med teleskopskaft
Hard Head
Glasburkar med skruvlock 4-pk 0,3 l
Menuett
Hard Head
Menuett
Gardena
Menuett
Menuett
Menuett
Menuett
Menuett
Finns i fler varianter
Menuett
Finns i fler varianter
Menuett
Menuett
Menuett
Menuett
Finns i fler varianter
Menuett
Menuett
Menuett
Finns i fler varianter
Menuett
Förvaringsburk för torrvaror 1 l
Menuett
Menuett
Menuett
Menuett
Menuett
Förvaringsburk för torrvaror 0,5 l
Menuett
Menuett
Menuett
Menuett
Menuett
Bright
Menuett
Menuett
Bosch Home | MCP3500N
Menuett
Finns i fler varianter
Du har sett 40 av 53 produkter