Kayoba
- Flätad
- Tygklädd insida
Fyll skafferiet med trädgårdens och naturens goda! Med rätt redskap kan du smidigt och enkelt ta tillvara på frukt, bär och svamp – och göra varje skörd till en ny smakupplevelse.
1 kg körsbär (omkring 2 l)
3-4 dl vatten
1/2 kg socker per liter saft
Skölj bären och koka upp vatten. Koka bären kraftigt tills de kokat sönder (ca 15 min.). Slå massan i silduk och låt självrinna i ca en halvtimme. Tillsätt sockret och koka saften i 5 min. Häll över den heta saften varma flaskor och tillslut omedelbart.
Dags att fylla både burkar och skafferi till brädden! För att kunna njuta länge av din torkade frukt och svamp, saft eller sylt bör du förvara den svalt, i lufttäta behållare. Rätt förvaring bidrar till längre hållbarhetstid, men också till att smak och näringsvärde bevaras.
57 Produkter
57 Produkter
Menuett
Bright
Menuett
Bright
Glasburkar med skruvlock 4-pk 0,3 l
Menuett
Menuett
Fruktplockare med teleskopskaft
Hard Head
Förvaringsburk för torrvaror 2,2 l
Menuett
Glasburkar med skruvlock 4-pk 0,5 l
Menuett
Menuett
Hard Head
Menuett
Menuett
Hard Head
Menuett
Fiskars
Menuett
Förvaringsburk för torrvaror 3,3 l
Menuett
Nyhet
Gardena
Bright
Menuett
product_list_multiple_variants_label
Förvaringsburk för torrvaror 1,5 l
Menuett
Förvaringsburk för torrvaror 0,5 l
Menuett
Menuett
Menuett
Menuett
Förvaringsburk för torrvaror 1 l
Menuett
Menuett
Menuett
Förvaringsburkar för mat 3-pk 0,8 l
Menuett
Menuett
product_list_multiple_variants_label
Menuett
Menuett
Lock för kylskåpsförvaring 5 l
Menuett
Menuett
Lock för kylskåpsförvaring 3,5 l
Menuett
Menuett
Menuett
Menuett
Menuett
product_list_page_indicator_text